2024 Çatı Çıkış Kapağı – Sandviç Panel Fiyatları

60cmx60cm çatı kapağı

Çatı Çıkış Kapağı ve Türleri

Çatı çıkış kapağı montajı en iyi malzemeler ile yapılır, öncelikle galvaniz sac, alüminyum ya da paslanmaz çelik ile tasarlanmış, performansı da nihai sağlamak ve binayı tamamlayan her sınıf için uygun hale getirilmiştir. Sandviç panel çatı kapağı fiyatları ile tavan kapak termal kırık ve ısı kaybı ve binanın termal bütünlüğünü korumak için yoğuşma karşı izole edilmiştir. Ağırlıklı Ses azaltma da dahil edilebilir. Sandviç panel kapağı, trapez sac ve alüminyum levha çıkış kapakları.

Çatı çıkış kapağı ve tek çatı erişim kapakları veya çift yaprak çatı erişim kapakları alüminyum isteğe bağlı dahili toz kaplama ve mevcut harici toz boya ile üretilmektedir. Gaz bahar kapak açma ağır alüminyum menteşe tarafından desteklenir yardımcı oldu. Bu tezgahları da fren astar ve dış asma kilitle standart olarak tanıtıcı özellikleri. Bu upstands şimdi çatı membran güvenli olan çerçevenin altında gizlenmiş yenilikçi garnitür vardır. Kapağı da kazara kapanmaya karşı önlemek için açık kalacak bir güvenlik sağlıyor. Çeşitli seçenekler mevcuttur.

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Termal Kırık tek kanat sandviç panel kapağı ve sandviç panel çatı kapağı montajı alüminyum kaplama tozu isteğe bağlı dahili veya harici bir polyester ile üretilmiştir.

Gaz bahar kapak açma ağır paslanmaz çelik menteşeler ve aksesuar tarafından desteklenir yardımcı oldu. Alüminyum geliştirilmiş yalıtım özellikleri için standart olarak astar frenlemek.

Kolayca tek bir kişi tarafından çalıştırılabilir, kapağı gaz bahar kazara kapanmaya karşı önlemek için kolu bir yol tutuş ve güvenlik açık tutma kalmak içeren açılış kapak destekli özellikleri.

Özel bir dizi yalıtımı sunan diğer yaygın olarak kullanılan yalıtım malzemeleri beş kat performans tasarlanmış.

Çatıdaki Problemlere Çözümler  Çatı Akıyor: Ne Yapılır?

ÖZELLİKLERİ

  • Termal Kırık Kapak ve Tezgahları
  • Suluk Liner
  • Yalıtımı U-Değeri 0,45 W/km2
  • Hisse senedi ve Ismarlama Boyutları Kullanılabilir
  • Polyester Toz opsiyonel içinde ve Kaplamalı
  • 200 kg/m2 canlı bir yük desteklemek için tasarlanmıştır
  • 200 veya 300mm Tezgahları
  • Gaz Bahar Destekli Açılış
  • Çift Conta

Sandviç Panel Çatı Kapağı Montajı

STOK BOYUTLARI AĞIRLIK
600 x 600 42Kg
750 x 750 54Kg
750 x 900 nda bayanlar 58 kg
900 x 900 60Kg
1000 x 1000 66 kilo
1500 x 750 75Kg
1200 x 1200 94Kg
2500 x 750 135Kg
3300 x 750 160Kg

 

PASLANMAZ ÇELİK ÇATI ÇIKIŞ KAPAĞI

KOROZYONA DAYANIKLI ÖZELLİKLERİ NEDENİYLE YÜKSEK NEM İLE KIYI ALANLARI VE ALANLAR İÇİN MÜKEMMEL.

Paslanmaz Çelik Termal Kırık çatı erişim kapakları sınıf sınıf 304 veya 316 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Korozyona dayanıklı özellikleri nedeniyle yüksek nem ile kıyı alanları ve alanlar için mükemmel. Bu kapaklari ek bir seçenek olarak beyaz iç toz ceket ile kullanılabilir. Gelişmiş termal direnci de yüksek spec yalıtımı 50mm kullanan mevcuttur.

Gaz bahar kapak açma ağır paslanmaz çelik menteşeler ve aksesuar tarafından desteklenir yardımcı oldu. Suluk astar ile 300mm paslanmaz çelik tezgahları kolay kurulum sağlar.

Kolayca tek bir kişi tarafından çalıştırılabilir, kapağı gaz bahar kazara kapanmaya karşı önlemek için kolu bir yol tutuş ve güvenlik açık tutma kalmak içeren açılış kapak destekli özellikleri.

ÇİFT KANATLI ÇIKIŞ KAPAĞI

ÖĞRENİM/DL çift yaprak çatı erişim kapakları alüminyum kaplama tozu isteğe bağlı bir polyester ile üretilmiştir. Her ÖĞRENİM binanın termal bütünlüğünü korumak için izole edilmiştir.

Gaz bahar kapak açma ağır tarafından desteklenmektedir-görev alüminyum menteşe ve kenardan ‘ayrılmaz’ bir kaydırma özellikleri, çift kırılmamış ÖZEL mühürler içeren yardımcı oldu. Bu tezgahları geçirmez yapmak için keçe çatı kabul etmek için yanıp sönen yapılan bir amacı vardır. Kapağı da kazara kapanmaya karşı önlemek için açık kalacak bir güvenlik sağlıyor. Çeşitli seçenekler mevcuttur.

Çatıdaki Problemlere Çözümler  Çatı Oluk Tamiri - İzolasyon Hizmetleri

 

TELESKOPİK ÇATI KAPAĞI otomatik açılır kapanır kapak

Otomatik kayar çatı kapakları ve sürgülü cam tavan ışıklar standart çatı erişim kapakları üzerinde birçok avantaj sağlar. Yüksekliği bir kısıtlama veya rüzgar yüksek riskli alanlarda bulunduğu sürgülü kapağı idealdir. Ayrıca çatı terası erişim için bir merdiven ile idealdir.

Surespan sürgülü kapakları standart olarak termal kırık kapak ve tezgahları ile üretilmiştir. Sürgülü mekanizma sabit raylar veya iç teleskopik raylar ile satılabilir.

Kapağı 0,45 W/m2K U-değeri ile CFC 50mm ve aşamalı olarak azaltmaya yönelik ücretsiz yalıtım ile doldurulur. Surespan ayrıca bizim sabit bir çatı penceresi üzerine kapak sürgülü camlı olarak ısmarlama çözümler sağlayabilir.

50 x 70 Çatı Çıkış Kapağı (Teras Kapağı)

Standart çatı kapağı denilebilecek türde olan can güvenliği göz önünde bulundurularak yeniden tasarlanmıştır ve çatı alanlarına kolay erişim sağlamaktadır. Belirli modellerde bulunur, kurulumu ve kullanımı basittir, sandviç panel ve trapez sac ilede uyumludur, daha soğuk kalır ve enerji tasarrufu sağlar.

Özellikler

Gaz Yayı Çalışması Temizle Etiketleme Korkuluk Hazır

50x70 çatı çıkış kapağı
50×70 çatı çıkış kapağı

https://www.catiteknik.com/sandvic-panel-aksesuarlari-fiyatlari-montaj-cikis-kapagi.html

https://www.youtube.com/watch?v=0n3lHD2QOP4

[/cherry_col]

[/cherry_row]

Scroll to Top